Sunday, 8 April 2012

An announcement!


Assalamualaikum cinta-cinta sekalian!


Sorry sebab lama sangat tak update anything dekat blog ni. Saya agak sibuk kebelakangan ni. Assignment bergunung and kadang-kadang memang takde masa langsung nak menulis. I wish I could write one chapter for you guys tapi still tak boleh and I'm so frustrated sebab tak boleh nak bagi korang baca sambung DMR. So, I've an annoucement to make... harap korang tak marahkan saya and please don't get angry with me. Cerita ni maybe akan disambung oleh orang lain. Orang tu biarlah dirahsiakan dulu. Saya dah bagitahu jalan cerita dekat dia and if dia nak jadikan DMR sebagai novel, it's up to that person :) I've no objection. Jangan lupakan saya ye. :) Dian Hafiya will always remember you walaupun dia stop menulis. :) Love you guys so much and please don't be angry! 


4 comments:

ciksukaberangan said...

tidaaaaakkkk >,<

Haruno Hana 하나 said...

jangan risau Dian :) do the important things first ^_^

NAISMA said...

alahai, dah tak terkata dah jadinya. apa2 hal good luck on your study.

Florist said...

hmm.. baru nak start baca,it's okay. Study lebih penting :)
Will see you later okay... Good luck for you both..
Wonderful :)

Kawan-kawan