Tuesday, 24 April 2012

Assalamualaikum Cinta!


Assalamualaikum cinta! :)

How are you guys? Lama tak update kan? So here I am to announce that Dia, Mr Right sudah disambung oleh kawan saya which is Liya Zafrina. Maybe some of you dah kenal dia. Maybe ada yang belum kenal dia. You may check out these links to go to her blogs.

http://dreamiest-world.blogspot.com/


Dia akan sambung DMR insya-Allah sampai habis. And she did mention to me yang dia dah tukar nama Hawa jadi Hana sebab dia takut nanti jadi macam novel Adam dan Hawa sebab dia nak sangat Adam jadi pilot. Hahaha! I don't know why she really wants Adam to be a pilot in that story tapi it's up to her nak buat Adam jadi apa sekalipun. I've no objection. Harap korang semua enjoy baca DMR versi Liya Zafrina. Mungkin ada kelainan dan mungkin jugak ada persamaan. It's a common thing. Kita tak boleh lari dari ada sedikit persamaan. Enjoy reading okay! :) 



1 comment:

♫♪~Naurah_Nawwarah ~ ♫♪ said...

oke.... malam ni baru nak bace, link dah siap buat bookmark lagi tau . hari ni nak kene pegi keje .. huhu ... chow ! bye !!

Kawan-kawan